Events, foredrag, dans & underholdning

Kurser til parkinsonpatienter og deres pårørende

Elisabeth Dalsgaard har i samarbejde med Danmarks Parkinsonforening udviklet danseundervisning, der henvender sig til parkinsonpatienter.

Med udgangspunkt i Ballroom Fitness™ undervises der i de klassiske danse, og der er fokus på træning af motorik, balance, koordination, kropskontrol, muskelstyrke, gang m.m.

Når du danser til skøn musik og finder ud af, at du kan bevæge dig og danse trods din sygdom, får du en sidegevinst i form af høj livsglæde og livskvalitet.

Det er dans som terapiform

Siden 2014 har Elisabeth og Swingtime arrangeret kurser på Club La Santa for parkinsonpatienter og deres pårørende. Kurserne laves i samarbejde med parkinsonambassadør, Anne-Mette Rasmussen. Nu tilbydes der også kurser til Spanien - nær Barcelona.

Swingtime parkinsondanseuger tilbydes

Parkinson Danserejse til Spanien, Pineda nær Barcelona

10.-17. September 2018
1.-8. Oktober 2018

Læs mere i vores brochure her ❯

29. april-6. maj 2019
13.-20. maj 2019
9.-16. septemer 2019
30. september-7. oktober 2019

Læs mere i vores brochure her ❯

Parkinson Danserejse til Club La Santa, Lanzarote

9.-16. november 2018
11.-18. januar 2019

Læs mere i vores brochure her ❯

Som noget nyt tilbydes nu også ugentlige parkinsonhold hos Elisabeth i Farum. Parkinsonpatienter og deres pårørende kan danse hver mandag og/eller torsdag formiddag i Farum.

Interesserede kan se mere her eller sende os en mail info@swingtime.dk

Swingtime med i projekt Parkinson Dans

Trygfonden har netop bevilliget 3,7 millioner til at udbrede parkinson dans til hele landet. Målet med projektet er at koble kvalificeret danseundervisning med en ofte overset sygdomsgruppe, og øge livsglæde og selvværd hos de ramte.

Læs mere om initiativet og bevillingen her.

Elisabeth Dalsgaard blev portrætteret i forbindelse med hendes projekt "Dans med Parkinson" på TV MIDTVEST i udsendelsen MOKKA "Ugens Gæst" d. 29. November 2017. Med sig i studiet havde hun Bente og Erling, der fortæller om deres erfaringer og oplevelser med dansen i en hverdag med parkinson.

Se udsendelsen her.

Elisabeth er også en del af Parkinson Unity Walk - Danmark i 2016, du kan læse mere om det her.

Swingtime tilbyder også

Ring nu på 48 22 43 24, og fortæl hvordan, vi kan krydre dit arrangement. Vi giver dig gerne et gratis og uforpligtende tilbud.  

Swingtime – Byd livet op til dans!

Få et gratis tilbud!

Udfyld felterne og få et gratis og uforpligtende tilbud på kurser til parkinsonpatienter og pårørende.